Om vår tandläkarpraktik

Välkommen till Barkarbystad Dental

Välkommen till en trevlig, modern och centralt belägen tandläkarpraktik vid Barkarbyvägen 74, 177 44 Järfälla. Vi bedriver tandvård på vuxna och barn och tar även emot akuta patienter i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Vi erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård och även vi utför implantat samt konsultation.

ÖPPETTIDER
  • Mån-Fre
    08:30 – 19:00
  • Lördagar
    10:00 – 15:00
Behövs hjälp?

Om du har frågor och bekymmer om olika behandlingar?

Begär ett möte

Våra behandlingar

Vi är expert på tandvårdsbehandlingar

Att laga tänder

Har du ett hål som måste patchas? Eller en fyllning som behöver bytas ut? Här har vi professionella att fixa detta.

Bettskena

Många pressar eller tänder tänder på grund av stress. Vissa kan vara oroliga av detta i form av huvudvärk, ömma tänder och käkar. Vi hjälper till att avlägsna eller lindra tillståndet.

Delprotes

Saknar en eller flera tänder i en eller båda käftarna kan påverka utseendet och göra det svårt att tugga. Det är också viktigt för tal. Vi ger möjlighet att ersätta de saknade tänderna med avtagbara partiella proteser.

Fyllningsmaterial

Vill du återställa din skadade tand till sin normala funktion och form? Våra experter har många lösningar för att lösa detta.

Kron och brokonstruktioner

Det finns många orsaker till tandförlust. Detta kan bero på stora karies, spröda tänder som är knäckta eller lösa tänder. Vi har flera sätt att lösa dessa problem.

Rotfyllning

Har du haft tandvärk någon gång? Det kan vara ett tecken på att något seriöst har hänt. Vår behandling utförs med stor noggrannhet för att resultatet ska bli framgångsrikt.