Om vÄr tandlÀkarpraktik

VĂ€lkommen till Barkarbystad Dental

VÀlkommen till en trevlig, modern och centralt belÀgen tandlÀkarpraktik vid BarkarbyvÀgen 74, 177 44 JÀrfÀlla. Vi bedriver tandvÄrd pÄ vuxna och barn och tar Àven emot akuta patienter i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Vi erbjuder allmÀntandvÄrd, estetisk tandvÄrd och Àven vi utför implantat samt konsultation.

ÖPPETTIDER
  • MĂ„n-Fre
    08:30 – 19:00
  • Lördagar
    10:00 – 15:00
Behövs hjÀlp?

Om du har frÄgor och bekymmer om olika behandlingar?

BegÀr ett möte

VĂ„ra behandlingar

Vi Àr expert pÄ tandvÄrdsbehandlingar

Att laga tÀnder

Har du ett hÄl som mÄste patchas? Eller en fyllning som behöver bytas ut? HÀr har vi professionella att fixa detta.

Bettskena

MÄnga pressar eller tÀnder tÀnder pÄ grund av stress. Vissa kan vara oroliga av detta i form av huvudvÀrk, ömma tÀnder och kÀkar. Vi hjÀlper till att avlÀgsna eller lindra tillstÄndet.

Delprotes

Saknar en eller flera tÀnder i en eller bÄda kÀftarna kan pÄverka utseendet och göra det svÄrt att tugga. Det Àr ocksÄ viktigt för tal. Vi ger möjlighet att ersÀtta de saknade tÀnderna med avtagbara partiella proteser.

Fyllningsmaterial

Vill du ÄterstÀlla din skadade tand till sin normala funktion och form? VÄra experter har mÄnga lösningar för att lösa detta.

Kron och brokonstruktioner

Det finns mÄnga orsaker till tandförlust. Detta kan bero pÄ stora karies, spröda tÀnder som Àr knÀckta eller lösa tÀnder. Vi har flera sÀtt att lösa dessa problem.

Rotfyllning

Har du haft tandvÀrk nÄgon gÄng? Det kan vara ett tecken pÄ att nÄgot seriöst har hÀnt. VÄr behandling utförs med stor noggrannhet för att resultatet ska bli framgÄngsrikt.