Om vår tandläkarpraktik

Välkommen till Barkarbystad Dental

Välkommen till en trevlig, modern och centralt belägen tandläkarpraktik vid Barkarbyvägen 74, 177 44 Järfälla. Vi bedriver tandvård på vuxna och barn och tar även emot akuta patienter i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Vi erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård och även vi utför implantat samt konsultation.

ÖPPETTIDER
  • Mån-Fre
    08:30 – 19:00
  • Lördagar
    10:00 – 15:00
Boka tandläkartid online

Vi hjälper dig med allmän, estetisk och akut tandvård. Boka en tid som passar dig via vår onlinebokning.

Boka tid online

Våra behandlingar

Vi är experter på tandvårdsbehandlingar

Att laga tänder

Har du ett hål som måste lagas? Eller en fyllning som behöver bytas ut? Hos oss arbetar professionella tandläkare som kan fixa detta.

Bettskena

Många gnisslar eller pressar ihop tänder på grund av stress. För vissa resulterar detta i huvudvärk, ömma tänder och käkar. Vi hjälper till att avlägsna eller lindra smärtan.

Delprotes

Saknar du en eller flera tänder i en eller båda käkarna kan det både påverka utseendet och göra det svårt att tugga. Det kan också påverka ditt tal. Vi ersätter de saknade tänderna med avtagbara partiella proteser.

Fyllningsmaterial

Vill du återställa din skadade tand till sin normala funktion och form? Våra experter har många lösningar för att lösa detta.

Kron och brokonstruktioner

Det finns många orsaker till att du förlorar tänder. Detta kan till exempel bero på omfattande karies eller sköra tänder som är trasiga eller lösa. Vi har flera sätt att lösa dessa problem.

Rotfyllning

Har du haft tandvärk någon gång? Det kan vara ett tecken på att något allvarligt har hänt. Vår behandling utförs med stor noggrannhet för att resultatet ska bli framgångsrikt.