Boka tid för tandvÄrd

Gör ett möte nu

Boka ett möte nu

Har du frÄgor om olika behandlingar?

VĂ„ra behandlingar

Vi Àr experter pÄ tandvÄrdsbehandlingar

Att laga tÀnder

Har du ett hÄl som mÄste lagas? Eller en fyllning som behöver bytas ut? Hos oss arbetar professionella tandlÀkare som kan fixa detta.

Bettskena

MÄnga gnisslar eller pressar ihop tÀnder pÄ grund av stress. För vissa resulterar detta i huvudvÀrk, ömma tÀnder och kÀkar. Vi hjÀlper till att avlÀgsna eller lindra smÀrtan.

Delprotes

Saknar du en eller flera tÀnder i en eller bÄda kÀkarna kan det bÄde pÄverka utseendet och göra det svÄrt att tugga. Det kan ocksÄ pÄverka ditt tal. Vi ersÀtter de saknade tÀnderna med avtagbara partiella proteser.

Fyllningsmaterial

Vill du ÄterstÀlla din skadade tand till sin normala funktion och form? VÄra experter har mÄnga lösningar för att lösa detta.

Kron och brokonstruktioner

Det finns mÄnga orsaker till att du förlorar tÀnder. Detta kan till exempel bero pÄ omfattande karies eller sköra tÀnder som Àr trasiga eller lösa. Vi har flera sÀtt att lösa dessa problem.

Rotfyllning

Har du haft tandvÀrk nÄgon gÄng? Det kan vara ett tecken pÄ att nÄgot allvarligt har hÀnt. VÄr behandling utförs med stor noggrannhet för att resultatet ska bli framgÄngsrikt.