Akut tandvård

Om du får akuta besvär, har en trasig tand eller tappad fyllning kan du kontakta oss för att få en akut tid samma dag eller under veckan.
Du kan få tid snabbt vid akut tandvård även på kvällar och helger. Vänta inte tills senare då värk och smärtor ofta tilltar om man skjuter på tandläkarbesöket. Vi har avsatta akut tider varje dag och gör allt för att kunna hjälpa alla patienter som söker akut.

Allmän tandvård

Vi på Barkarbystad  dental  erbjuder ett komplett utbud av allmän tandvård.

Allmän tandvård innefattar allt från förebyggande behandlingar till tandstensborttagning, lagningar, rotfyllningar, tandutdragningar, kronor/broar samt avtagbara del- eller helproteser.

Först efter att vi gjort en noggrann undersökning informerar vi om dina behandlingsalternativ och skräddarsyr den behandling som passar din situation bäst.

Om oss

teeth whitening_0Välkommen till en trevlig, modern och centralt belägen tandläkarpraktik vid Barkarbyvägen 74, 177 44 Järfälla. Vi bedriver tandvård på vuxna och barn och tar även emot akuta patienter i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Vi erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård och även vi utför implantat samt konsultation.

Vi är mycket vana vid tandvårdsrädda patienter. Detta tack vare vårt lugna och personliga bemötande. Hos oss är Du som patient alltid i centrum.
Barkarbystad dental finns i fräscha lokaler med modern utrustning och inredning. Vi använder den senaste tekniken och behandlingsmetoderna såsom digitala röntgen. Har dessutom ett nära samarbete med specialister inom alla områden.
Hos oss får Du ett personligt och professionellt bemötande och en tandvård av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Vi strävar alltid efter att göra Ditt besök hos oss till en positiv upplevelse och gör vårt bästa för att uppfylla Dina önskemål och behov. Vi vill att Du ska känna dig trygg och veta att Du får bästa tänkbara tandvård.

10
15
11
2
7
12
13
8
3
1
4
5
9